Tuesday, November 2, 2010



Menanti Kemunculan Duli yg Maha Comel
~nuR aQQila NatasYa bt MohD eZriE FathuLLah~



Syasya New Born




First month

my first niece...

aQQil Asyraf bin MohD eZriE FathuLLaH

my first family married couple..

HOPE THIS FAMILY WILL HAPPY AND WILL LAST FOREVER TILL JANNAH
"...selemah-lemah manusia ialah orang yang tidak boleh mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yang mensia-siakan sahabat yang telah dicari..."~SAIDINA ALI~

Monday, November 1, 2010

Friday, September 3, 2010


"second last with third last"

Sunday, February 21, 2010

"...Ya ALLAH,berikanlah aku petunjuk.tunjukkanlah aku jalan yang benar ya Allah.~Ku mohon,kalau dia memang jodohku,jodohkanlah..tapi kalau dia bukan jodoh ku,maka jodohkanlah jugak,jika dia tidak berjodoh denganku,jadikanlah kami jodoh,kalau dia bukan jodohku,jangan sampai dia dapat jodoh lain selainku,kalau dia tak bisa dijodohkan denganku,jangan sampai dia dapat jodoh lain,biarkan dia tak berjodoh sepertiku.kalau dia jodoh orang lain,putuskanlah!jodohkan dengan ku..~haha,,xley bla btol ayat nie.tetibe je someone bg msg gini.mmg pelik bunyinye kan..Wallahualam la bley pkai ke x ayat ni.for sure,renung2kan dan selamat beramal=)

Wednesday, February 3, 2010

"...tup,,tup,,2009 da abiz.kejap je rasenye.the best ever year.rindunye kat kawan2.harap2 mac ni sumenye tersengih.harapannya memang nk straight A sume kan.INSYAALLAH,kte pakat doa deh.kejap sangat kitorg bersama.macam tak puas je.tapi apakan daya.setiap pertemuan ada perpisahan.hopefully korg tak lupe kenangan bersama.kenangan makan bersama,bergambar bersama,kena denda bersama,ketawa bersama,nangis bersama,tido bersama(pompuan same pompuan la).rindunyerrr....bile ag kte nk duk g2 ag ek?hhmmm...sume tinggal kenangan.but don't worry,kte masih bersama di suatu sudut.jauh di lubuk hati.anyway,pe2 pun korg jgn lupe each other key.hope our friendship last forever as the poem-sonnet 18-hahaha...amin..."~ana~
"Alhamdulillah,,aku selamat mendarat ke KMNS.da masuk 4bulan duk sini.byk betol cabarannya..ups da lepas.selasa ni balik raya..hmmm.kene korban mase raya.seminngu je balik..sedih btol la.:( pengarah plak xbg cuti..kedekut btol la..anyway,aku heppy giler duk sini..dpt kwn yg syok giler..thanks F3P2..rock dudes tapi,yg paling penting,niat aku datang jauh2 sampai hujung negeri sembilan ni..nk blaja kan..tahun dpn nk masuk u..hikhik..xsabar nye..harap2 ape yg aku impikan selama ni termakbul...amin... Adat tinggal berjauhan ngan family..kadang2 2 ade la rase sedihnye..tapi xpe la..aku berkorban utk umi aku jgk..semoga diorg sihat kat kg.. eeee,,,xsabar nak balik!!! sabar je la kwn2 aku sume da balik beraya..aku je lmbat da name pn blaja kan.. mestila ade pengorbanannya"~~